Cine a omorat mai multi oameni: nazismul sau comunismul? - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cine a omorat mai multi oameni: nazismul sau comunismul?

[2008-01-12]
Recordul in istorie
CINE A OMORAT MAI MULTI OAMENI – NAZISMUL SAU COMUNISMUL?
Martiri de care sa-ti amintesti!
In competitia care este cea mai criminala ideologie din istorie, Comunistii sunt pe primul loc. Nazistii au omorat 21 de milioane de barbati, copii si femei. Prin comparatie, Comunistii au omorat 110 milioane de oameni! - de cinci ori mai mult decat Nazistii. De fapt, nu numai ca acest numar este impresionant, dar este imposibil sa cuprinzi in vreun fel suferinta cumulata a acestor peste o suta de milioane de suflete.
Iosif Stalin stia ca: “ o singura crima este o tragedie” si un million, este o statistica. Insa un million sau 110 milioane in cazul acesta nu este numai o statistica. Este o acumulare de neimaginat a suferintei atator oameni facuti dupa chipul lui Dumnezeu, asa cum suntem si noi, tu si eu, cu temeri si sperante, cu visuri si dureri. Fiecare dintre ei a fost chinuit si apoi omorat de un regim fara inima care glorifica ateismul.
Numai in Uniunea Sovietica au murit aproximativ 61 de milioane de catateni. Printre acestia multi au fost crestini, care nu au facut alta crima, decat ca iubisera mai mult pe Hristos decat viata lor. Sovieticii ar fi dorit ca lumea sa uite de acesti oameni credinciosi, asa ca i-au ingropat intr-un cimitir si in morminte fara nume, pazite de soldati.
Dar lumea nu i-a uitat, Biserica nu i-a uitat, Dumnezeu nu i-a uitat. Printre ei sunt si 140 de Adventisti de Ziua a Saptea, care au fost omorati intre anii 1937 si 1938. Dar niciodata nu vom putea sti numarul tuturor crestinilor care au murit pentru Domnul lor! Numai ziua invierii va scoate la viata pe aceia care au fost credinciosi pana la moarte. Privim cu incredere la ziua cand vom intalni pe acesti barbati si femei credinciosi in Ceruri, acolo unde vom fi departe de ororile acestei lumi.
Culegere de: Ionica Raceala

Autor : Culegere de: Ionica Raceala .

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1632, Ultimul acces: 2024-04-14 11:19:08