Sperieteni :: Biserica Adventista - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Biserici

Biserica Adventistă
Speriețeni
 HARTA S   HARTA G   ADAUGĂ INFO   ADAUGĂ FOTO   ADAUGĂ MESAJ   FĂRĂ MESAJE 
Religie:Adventist
Localitate:Speriețeni
Comună:Gura Șuții
Județ:Dâmbovița
Cod poștal:137246
Telefon :NU deținem nr. de Telefon (al preotului sau parohiei)...
Adresă de e-mail :NU deținem adresa de e-mail...
Adrese utile:www.adventist.ro, www.primariaGuraSutii.ro, www.cjD.ro, www.prefecturaDambovita.ro
Pastor:Radu Eugen
Detalii:Biserica Adventista Sperieteni este situata la aproximativ 30 Km de orasul Targoviste, in comuna Gura Sutii, sat Sperieteni si este alcatuita din adulti, varstnici, tineri si copii intr-un numar de aproximativ 300 de persoane dintre care 220 fiind membrii botezati ai bisericii. Invatatura de baza a bisericii este fondata pe adevarul biblic cu privire la a doua venire a lui Isus Hristos iar ziua de repaos saptamanal este Sambata. Adventistii sustin integritatea fiintei umane in legatura ei indestructibila dintre suflet si corp, motiv pentru care promoveaza in invatatura si practica lor un stil de viata sanatos pe toate planurile. Ei isi inteleg misiunea in sensul in care prezinta si traiesc in fata semenilor lor aceste adevaruri principiale cat si in faptul ca incearca sa contribuie la imbunatatirea vietii altora prin ce stiu si pot face pentru acestia. In cateva cuvinte aceasta este esenta filosofiei Bisericii Adventiste in general si a celei din Sperieteni in special.
Nr. vizualizări:7646
Data ultimei vizualizări:2022-08-15 07:47:25
Data ultimei actualizări:2006-07-06 11:53:09
Data încărcării pe sit:2006-07-06 11:53:09
Nr. Mesaje:0
Nr. Fotografii:1

Clic pe fotografii pentru a le vedea in format mărit!

Data: 2008-01-16
Aparat: Sony Digital
Info: Biserica Adventistă Sperieteni se afla la aproximativ 30 de Km de Târgoviște într-un mediu rural deosebit cu oamnei de ispravă, gospodari și credincioși. Este compusă din 220 de credincioși botezați și un număr mereu în ...
Contor: 576

Imagine exterioară
Foto: Radu Eugen