PENTRU ROMANII DIN AMERICA - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PENTRU ROMANII DIN AMERICA

[2018-03-01]
In martie sunt primariile republicane din America. Recomandam tuturor romanilor din America sa voteze candidatii pro-vita si pro-familie. In special, recomandam citiva canditati din Texas si Arkansas. In Texas Senatorul Ted Cruz candideaza din nou. Senatorul Cruz e un conservator si crestin autentic, fost candidat la presedintia SUA in 2016. Detine pozitii pro-familie si pro-viata. Rugam romanii din Texas sa-l voteze, atit in primariile din martie cit si la alegerile din noiembrie.

Tot in Texas recomandam candidatura lui Kathaleen Wall la Congresul Statelor Unite. Wall candideaza pentru pozitia vacanta cauzata de retragerea din politica a congressmanului Ted Poe. Ted Poe a fost un prieten al Romaniei si al crestinilor din Romania. Candidata Wall e conservatoare, crestina, mama si sotie, cu vederi "suta la suta", zicea ea, pro-vita si pentru familia si casatoria naturala. Districtul ei e intr-o suburbie a orasului Houston, in Kingwood.

In Arkansas recomendam romanilor sa-l voteze pe Asa Hutchinson la pozitia de guvernator. El e guvernatorul actual al statului dar candideaza sa fie reales. Guvernatorul Hutchinson e crestin, pro-familie si pro-vita. Pe parcursul mandatului anterior a initiat si semnat legislatii care protejaza crestinii si oamenii cu bun simt de atacurile vicioase ale "minoritatilor sexuale".

Sursa: www.alianta-familiilor.ro


Contor Accesări: 80, Ultimul acces: 2018-12-10 02:35:18