Prima Sfanta Impartasanie la Gheraesti si vizita PS Petru Gherghel - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prima Sfântă Împărtășanie la Gherăești și vizita PS Petru Gherghel

[2018-04-10]
Prima Împărtășanie
10.04.2018, Iași (Catholica) - În Duminica Divinei Îndurări, 8 aprilie 2018, 37 de copii din parohia „Trupul și Sângele Domnului” Gherăești au simțit milostivirea lui Isus Cristos care a binevoit să coboare în sufletul lor pentru prima dată în Sfânta Împărtășanie.
După ce copiii s-au străduit să se pregătească cât mai bine pentru a se apropia de Sfânta Euharistie, în cadrul Liturghiei de la ora 11.00, l-au primit pentru prima dată pe Isus Cristos în inima lor. Copiii au participat activ la sărbătoarea lor prin citirea lecturilor, a rugăciunii credincioșilor, prin oferirea darurilor, reînnoirea făgăduințelor de la Botez și prin susținerea cântărilor din cadrul celebrării. La sfârșitul Liturghiei, copiii i-au mulțumit bunului Dumnezeu pentru acest dar suprafiresc. De asemenea, i-au promis lui Isus Cristos că îl vor primi cu inimi curate cât mai des în Sfânta Împărtășanie și astfel vor fi exemple pentru întreaga comunitate.
Pentru a-și arăta prețuirea față de darul pe care l-au primit, la ora 17.30, copiii au participat la Adorația Euharistică prezidată de PS Petru Gherghel, care a dorit să fie prezent în mijlocul copiilor în această zi deosebită din viața lor. Îi susținem cu rugăciunea noastră și fie ca Isus, prietenul copiilor, să fie mereu în inima acestor „îngerași”! (pr. Valerică Ciobanu pentru Ercis.ro)

Sursa: www.catholica.ro


Contor Accesări: 397, Ultimul acces: 2019-01-15 21:17:16