Cele mai actuale mesaje ale Patriarhului Daniel pentru familii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cele mai actuale mesaje ale Patriarhului Daniel pentru familii

[2018-05-15]
de Gheorghe Anghel

Familia creștină
De la sfaturi pentru tinerii căsătoriți până la semnalarea amenințărilor existente la adresa familiei, de ziua internațională a familiei, vă prezentăm cele mai actuale mesaje ale Patriarhului Daniel pentru familii.
Să mărturisim valoarea vieții de familie
01 iunie 2014
Într-o lume din ce în ce mai secularizată, în care relațiile din interiorul vieții de familie (legăturile dintre soț și soție, dintre părinți și copii), precum și relațiile dintre familie și societate sunt distorsionate, Biserica în general și fiecare creștin în parte trebuie să dea mărturie despre valoarea unică a vieții de familie.
Armonia vieții familiale
14 februarie 2013
Legătura armonioasă dintre părinți și a copiilor cu părinții lor este cea mai bună temelie pentru dezvoltarea morală și spirituală a copiilor. Lipsa armoniei în relațiile dintre părinți influențează negativ, uneori întreaga viață a copiilor.
Amenințări la adresa familiei
13 septembrie 2015
Amalgamul de stimuli, de evenimente, de false valori promovate adesea ca modă a zilei pot dezorienta familiile.
Spațiul intim al iubirii
1 iunie 2016
Familia creștină reprezintă spațiul intim cel mai de preț pentru cultivarea iubirii conjugale, a iubirii părintești, a iubirii filiale și a iubirii frățești.
Solidaritatea în familie
10 octombrie 2010
Lipsa de comuniune spirituală și de solidaritate concretă în familie și în societate este astăzi semnul unei vieți umane în declin spiritual și în deficit de omenie.
Sfințirea familiei
10 Decembrie 2011
Familia conjugală se sfințește prin participarea ei la viața duhovnicească a Bisericii lui Hristos.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 32, Ultimul acces: 2018-12-17 16:25:21