Festivalul romanesc din SUA a inceput prin rugaciune - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

>

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Festivalul românesc din SUA a început prin rugăciune

[2018-08-02]
de Florin Nicolaie

Festivalul românesc de vară a început sâmbătă, 28 iulie, prin Sfânta Liturghie oficiată de Mitropolitul Nicolae al celor două Americi împreună cu Episcopul sârb Longhin de Midwest în lăcașul de cult al Mânăstirii sârbești New Gracanica din Third Lake.
A șaptea ediție a Festivalului românesc de vară s-a desfășurat anul acesta în curtea Mănăstirii Sârbești New Gracanica, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ortodoxe Române ale celor două Americi.
Desfășurat pe parcursul zilelor 28 și 29 iulie 2018, evenimentul a fost organizat de Catedrala Ortodoxă Română Sfinții Împărați Constantin și Elena din Chicago.
Programul celor două zile ale festivalului a inclus muzică și dansuri populare din diferite părți ale României, activități pentru copii și mese festive.
Corala Armonia a fetelor de la Catedrală a intonat piese de muzicale tradiționale românești, iar quartetul Capriciosso a interpretat imnele de stat ale României și SUA.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 151, Ultimul acces: 2018-12-12 06:01:12