Ortodoxia din Cipru este promovata printr-un concurs de fotografie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ortodoxia din Cipru este promovată printr-un concurs de fotografie

[2018-08-02]
de Florin Nicolaie

Cei pasionați de fotografie se pot înscrie până în data de 27 august 2018 la Concursul „Culorile Ortodoxiei” care își propune să prezinte diversitatea și frumusețea Ortodoxiei din Cipru.
Înscrierea în competiție este gratuită, iar fiecare participant poate trimite la adresa: competition@orthphoto.net până la 6 fotografii care să surprindă arhitectură bisericească, frescă, cruci, peisaje sau pelerini din Cipru.
Premiile sunt: 100€ pentru locul al III-lea, 200€ pentru locul al II-lea, în 300€ pentru locul I și marele premiu în valoare de 600€.
Juriului are recunoaștere internațională și este format din Constantinos Charalambous, Aleksander Wasyluk, Christodoulos Hadjichristodoulou, Kyriacos Arkatites, și Jarosław Charkiewicz.
Concursul este organizat de Biserica Ciprului în colaborare cu OrthPhoto.net, Cyprus Photographic Society și Sectorul de publicistică a Bisericii Ortodoxe a Poloniei.
Pentru mai multe informații privind detaliile organizatorice accesați site-ul oficial al concursului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 161, Ultimul acces: 2018-12-11 04:40:49