Trinitas Tv lanseaza filmul documentar „Alba Iulia, cetatea Unirii” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Trinitas Tv lansează filmul documentar „Alba Iulia, cetatea Unirii”

[2018-09-14]
de Iulian Dumitrașcu

Filmul documentar „Alba Iulia, cetatea Unirii”, producție Trinitas Tv, va fi lansat în premieră duminică, de la ora 16:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.
Pelicula, dedicată Anului omagial al unității de credință și de neam și Anului comemorativ al Făuritorilor Marii Uniri de la 1918, va fi lansată în cadrul Festivalului Strada de C‘Arte și al Festivalului Capitalelor Națiunilor Centenare, organizat de Biblioteca Centrală Universitară Carol I și Muzeul Național al Literaturii Române.
În materialul video Centenarul este reprezentat ca o călătorie istorică, punctată de cele mai importante perioade și evenimente care întăresc dezvoltarea orașului.
Filmul redă povestea românilor care au sperat, secole de-a rândul, cu jertfă și credință, ca unitatea lor să nu rămână un simplu vis, pentru care orașul a primit binemeritatul supranume de „Capitală de suflet a românilor”.
Intrarea la eveniment este liberă!

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 72, Ultimul acces: 2019-04-11 11:28:33