Campusul „Viata e mai mult decat atat” la Gheraestii Noi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Campusul „Viața e mai mult decât atât” la Gherăeștii Noi

[2019-07-08]
În perioada 1-7 iulie 2019, parohia Gherăeștii Noi, în colaborare cu Congregația „Slujitoarele Iubirii Milostive”, a organizat un campus pentru copii. Au participat 65 de copii însoțiți de 13 animatori, doua surori, un seminarist și părintele paroh Cristinel Gal.

În timpul acestor zile, tema fiind „Viața e mai mult decât atât”, din povestea pescărușului Johnatan, ce le-a fost prezentată treptat în decursul acestor zile, copiii au avut de învățat multe lucruri, printre care acela că nu trebuie să renunțe niciodată la visul lor, că trebuie să găsească în ei curajul necesar pentru a se detașa de mulțime și a se face remarcați, indiferent de criticile celorlalți. Copiii s-au bucurat de zile minunate, unde au învățat cât de important e lucrul în echipă și colaborarea, au învățat ce înseamnă competiția, corectitudinea și respectul.
Din cele prezentate mai sus, participanții la campus au descoperit că drumul spre reușită e mai ușor când e făcut împreună. Scopul acestui campus a fost de a oferi tuturor copiilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut și util, de a se bucura de o perioadă frumoasă din vacanța de vară, împreună cu Isus, prietenul adevărat al copiilor. Fiecare zi petrecută împreună începea cu stabilirea unui angajament al zilei pe care copiii încercau să îl respecte pe parcursul programului.
S-au organizat activități variate: cateheze prezentate prin scenete care ilustrau aspecte despre tema propusă pentru fiecare zi, atelier de cusături, desene artistice, jocuri în aer liber și competitive, dansuri, concursuri pe diferite teme educative. Campusul s-a încheiat duminică, 7 iulie, cu Sfânta Liturghie, după care a urmat un mic program artistic organizat de copii și animatori. La spectacol au fost invitați și părinții care s-au bucurat de momentele artistice prezentate.
Mulțumim pr. paroh Cristinel Gal pentru colaborare, încredere și sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea acestor activități. Îi mulțumim bunului Dumnezeu că și acest campus a decurs bine și am putut oferi tuturor copiilor momente de bucurie creștină. Mulțumiri speciale tuturor animatorilor și binefăcătorilor care au făcut posibile zâmbetele pe fața copiilor! Bunul Dumnezeu să îi binecuvânteze pe toți și să îi ocrotească în tot ceea ce fac! (sr. Cecilia și sr. Alina pentru Ercis.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 293, Ultimul acces: 2019-11-17 01:46:30