Tabara de vara in Dobrogea si Delta Dunarii pentru familiile din tinuturile nordice - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tabără de vară în Dobrogea și Delta Dunării pentru familiile din ținuturile nordice

[2019-07-08]
de Iulian Dumitrașcu

Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord împreună cu Centrul pentru Tineret „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” (CTSM), organizează în perioada 22-27 iulie 2019 o tabără de vară pentru familiile din ținuturile nordice în Dobrogea și Delta Dunării.
Familiile participante vor avea posibilitatea de a vedea Parcul Național Munții Măcinului”, vor avea ocazia să facă un pelerinaj de suflet la Mănăstirea „Sfânta Maria” din Techirghiol, unde se află mormântul Părintelui Arsenie Papacioc și să viziteze orașul Constanța.
În program este cuprinsă și o croazieră de o zi cu vaporul pe canalele din Delta Dunării.
Vineri, 26 iulie, în penultima zi a taberei, participanții vor putea participa la Sfânta Liturghie oficiată de Episcopul Macarie al Europei de Nord în biserica „Sfânta Treime și Sfântul Ierarh Iachint de Vicina” din orașul Tulcea.
După slujbă, familiile care s-au stabilit în zona de nord a Europei vor vizita mănăstiri din județul Tulcea, iar seara vor asculta cuvântul Părintelui Episcop care îi va și binecuvânta pentru plecarea din România.
Mai multe detalii pot fi obținute consultând site-ul oficial al Episcopiei Europei de Nord.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 134, Ultimul acces: 2019-11-10 04:30:16