Neurochirurgul Stefan Mindea distins la Husi cu Crucea Episcopala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Neurochirurgul Ștefan Mindea distins la Huși cu Crucea Episcopală

[2019-07-08]
de Sorin Ionițe

Părintele diacon Ștefan Mindea, neurochirurg renumit la nivel internațional, a primit duminică din partea Preasfințitului Părinte Ignatie al Hușilor distincția Crucea Episcopal㠄pentru lucrarea foarte intensă desfășurată în slujba vindecării semenilor”.
Ceremonia a avut loc duminică, 7 iulie 2019, de sărbătoarea ocrotitoarei Catedralei Episcopale din Huși: Sfânta Mare Muceniță Chiriachi.
După 35 de ani petrecuți în SUA, unde a devenit unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi, specializat în neurochirurgie minim invazivă și chirurgie oncologică spinal, Ștefan Mindea a decis să se întoarcă în țară, împreună cu soția și cei șase copii ai săi, la Constanța.
În prezent, doctorul Mindea tratează și operează la Constanța oameni suferinzi, de orice condiție socială, iar duminica slujește ca diacon la o biserică din orașul de la malul mării.
În timpul operației, rugăciunea îmi dă siguranță, spunea medicul anul trecut într-un interviu acordat pentru revista Lumea Credinței.
Neurochirurgul Ștefan Mindea a vorbit despre rolul credinței în viața sa și a evidențiat că rugăciunea îi oferă siguranță, îi dă putere și astfel rămâne ancorat în relația lui „statornică cu Bunul Dumnezeu”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 152, Ultimul acces: 2019-11-17 06:59:21