Schitul bacauan „Sf. Cuvios Eftimie cel Mare”, ajutor pentru copiii de peste Prut - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Schitul băcăuan „Sf. Cuvios Eftimie cel Mare”, ajutor pentru copiii de peste Prut

[2020-02-06]
de Mihail Mere-Albe

Episcopul Antonie de Bălți a intermediat inițiativa Schitului „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din Poieni, Târgu Ocna de a oferi ajutor copiilor din cadrul Centrului Ftiziopneumologic de reabilitare din satul Târnova, raionul Dondușeni.
Luni, Preasfințitul Părinte Antonie s-a îngrijit personal de transportul alimentelor și produselor de igienă către centrul pentru copii, informează Episcopia de Bălți.
Ierarhul a specificat că darurile au fost făcute de Schitul băcăuan „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare”: „Noi doar am adus aici ceea ce ne-au transmis oameni cu inimă bună și darnică. Este o mare bucurie să fii parte la o faptă de milostenie. Este, de fapt, chemarea noastră a creștinilor să facem bine celor de lângă noi”, a spus Preasfinția Sa.
Centrul Ftiziopneumologic de reabilitare pentru copii „Târnova” a fost înființat în anul 1961. Actualmente, internatul găzduiește 160 de copii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 158, Ultimul acces: 2020-09-17 18:39:23