PS Macarie la seara de rugaciune cu participarea Cameliei Smicala: Nu trebuie sa deznadajduim! - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Macarie la seara de rugăciune cu participarea Cameliei Smicală: Nu trebuie să deznădăjduim!

[2020-02-06]
de Iulian Dumitrașcu

Episcopul Macarie al Europei de Nord a oficiat miercuri seara în Paraclisul Centrului Eparhial din Stockholm Slujba Acatistului Maicii Domnului „Bucuria tuturor celor necăjiți”, pentru a-i cere ajutorul Născătoarei de Dumnezeu în situația Cameliei Smicală.
La eveniment au participat credincioși, printre care s-a aflat și Camelia-Mihaela Smicală care a avut ulterior un dialog cu cei prezenți.
Părintele Episcop a încurajat-o pe mama lui Johan-Mihail și a Mariei-Alexandra să nu-și piardă speranța, ci să aibă nădejde „în ajutorul Preamilostivului Dumnezeu”.
„Dragostea de mamă și afecțiunea fraternă sunt cele mai profunde și mai puternice atașamente umane. Din nefericire, este cumplit atunci când se pornește război împotriva acestora, când dragostea de mamă și afecțiunea fraternă și nevoia de familie sunt călcate în picioare”.
„Însă nu trebuie să deznădăjduim, ne punem nădejdea în ajutorul Preamilostivului Dumnezeu”, a spus Preasfinția Sa.
Cei doi copii ai Cameliei Smicală se află de mai mulți ani în custodia Protecției Copilului din Finlanda.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 189, Ultimul acces: 2020-09-19 13:56:30