COVID-19 | A fost actualizat MODELUL declaratiei pe proprie raspundere - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

COVID-19 | A fost actualizat MODELUL declarației pe proprie răspundere

[2020-03-27]
de Ștefana Totorcea

Site-ul stirioficiale.ro a publicat noul model de declarație necesară celor care se deplasează în afara locuinței. Acesta a fot simplificat în privința datelor care necesită a fi completate.
Documentul poate fi completat pe calculator, în formatul PDF, apoi tipărit la imprimantă și semnat olograf. Sau poarte fi printat și completat de mână, apoi semnat.
Ci care nu au calculator sau imprimantă pot scrie integral de mână declarația pe proprie răspundere, preluând în ea toate elementele din modelul pus la dispoziție de autorități.
Descarcă de aici declarația pe proprie răspundere.
Descarcă de aici adeverința de la angajator.
Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne se menționează că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor NU beneficiază de acordul autorităților și reprezintă tentative de furt al datelor personale.
Documentele se pot prezenta și de pe dispozitive electronice astfel: o fotografie a documentului semnat olograf (declarația pe proprie răspundere) sau a autentificării angajatorului (adeverința angajator).
Acest act trebuie prezentat personalului abilitat de autorități împreună cu actul de identitate, personalul abilitat cu verificarea putând fotografia acest act, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 610, Ultimul acces: 2024-04-21 03:37:01