Petitie in sprijinul crestinilor discriminati si persecutati in Occident - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

[2021-05-11]
Am initiat o petitie online de solidaritate cu crestinii occidentali care sunt persecutati pentru credinta. Va rog sa o semnati si sa o transmiteti altora sa o semneze.

Petitia poate fi semnata aici: Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

Textul Petitiei

În ultima săptămână din aprilie, Marea Britanie și Finlanda au încălcat grav drepturile creștinilor si libertatea religioasă. Creștinii din România și din întreaga lume sunt îndemnați să nu stea nepăsători, ci să adopte o atitudine fermă împotriva acestor abuzuri ireale.

Pe 23 aprilie londonezii au fost șocați când poliția a arestat un pastor în vârstă de 70 de ani, îmbrâncindu-l și punându-i cătușele la mâini după ce unii trecători au informat politia că sunt ofensați de mesajul lui.

Citând din Sfintele Scripturi, pastorul afirma că familia adevărată se constituie dintr-un bărbat și o femeie, împreună cu copiii lor biologici, iar familiile paralele formate din doi bărbați ori două femei nu sunt firești. Ca urmare a acestei afirmații și plângeri, pastorul a fost arestat, îmbrâncit de trei polițiști, pus în cătușe și dus în arest. [Link: https://www.conservativewoman.co.uk/marched-off-to-the-cells-for-preaching-gods-word/]

Este dincolo de orice decență umană ca trei polițiști zdraveni, în anii 40 ai vieții, să maltrateze în acest fel un bărbat inocent și firav și atât de înaintat în vârstă.

În Finlanda, campania de discriminare a creștinilor continuă. În 2004, un ministru creștin din guvern, aparținător al Bisericii Luterane, a publicat o carte în care a combătut ideologia de gen, titlul cărții fiind "Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească și parte femeiască".

În 2019, tot ea a postat pe Facebook un comentariu critic la adresa Bisericii Luterane din Finlanda pentru că reprezentanți ai Bisericii au participat la parada homosexualității din acel an.

Iar cu o altă ocazie a citat pasaje din Scriptură privind homosexualitatea la o emisiune radio pe tema "ce ar gândi Iisus despre homosexualitate".

După doi ani de investigații penale, fosta parlamentară creștină a fost acuzată în mod oficial de incitare la ură și pusă sub urmărire penală. Dacă va fi găsită vinovată va putea fi amendată ori trimisă la închisoare pentru doi ani. [Link: https://evangelicalfocus.com/europe/11305/christian-politician-paivi-rasanen-formally-charged-for-hate-crime-against-homosexuals?inf_contact_key=08927af670db44f039ae31d15fe94640cc0558ed5d4c28cbfab114022b1ec50d]

Anti-creștinismul și acțiunile discriminatorii și brutale ale autorităților occidentale la adresa creștinilor nu trebuie acceptate, nici tolerate. De la autorități te aștepți la neutralitate. Toate grupurile sociale se pot manifesta în spațiul public fără restricții și își pot transmite mesajul, în scris, vocal, ori prin demonstrații, fără a fi arestați.

De ce nu se aplică același principiu și creștinilor atunci când ei doresc să-și manifeste în spațiul public ideile, opțiunile și convingerile caracteristice lor?

România și Europa trebuie să se trezească. Creștinii din toată lumea trebuie să-și unească vocea și acțiunile pentru a ne proteja drepturile, dar și copiii.

Alianța Familiilor din România vă invită să semnați această petiție în număr cât mai mare și să o transmiteți și altora să o semneze.

Autor: Petre Costea, Președintele AFR

Va rugam semnati: Petiție în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident

Sursa: www.alianta-familiilor.ro


Contor Accesări: 434, Ultimul acces: 2024-03-29 06:13:49