O parohie din Galati a oferit ajutoare pentru 75 de familii numeroase - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

O parohie din Galați a oferit ajutoare pentru 75 de familii numeroase

[2022-06-23]
de Andrei Ursulean

Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Galați a organizat miercuri o acțiune social-filantropică prin care 75 de familii numeroase și cu posibilități materiale reduse au primit pachete cu produse și alimente de strictă necesitate.
Ajutoarele oferite au constat în alimente și produse de igienă în valoare totală de 16.000 lei.
Acțiunea a fost organizată prin intermediul Cantinei sociale „Sfânta Cuvioasă Parascheva” a parohiei gălățene.
După ce au fost pregătite, pachetele au fost oferite fiecărui beneficiar în parte, atât la sediul cantinei cât și la casele lor.
De la inaugurarea cantinei în anul 1988, Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Galați a asigurat zilnic câte o masă caldă pentru aproximativ 100 de persoane provenite din categorii sociale defavorizate.
Anual, în timpul perioadelor de postire, în Arhiepiscopia Dunării de Jos sunt organizate astfel de acțiuni social-filantropice menite să sprijine categoriile sociale defavorizate și cu posibilități materiale reduse.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 25, Ultimul acces: 2022-07-05 07:24:11