Parohia romaneasca din Japonia va organiza de Craciun un concert caritabil de colinde - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Parohia românească din Japonia va organiza de Crăciun un concert caritabil de colinde

[2022-11-23]
de Diac. Iulian Dumitrașcu

Parohia româneasc㠄Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Tokyo – Japonia va organiza un concert caritabil de colinde în prima zi de Crăciun.
Proiectul, intitulat „Crăciunul românesc”, se va desfășura în parteneriat cu Societatea Japonia-România.
Concertul va avea loc în 25 decembrie, de la orele 19:00 (intrarea se face de la18:00) la Mitaka Art Center din Tokyo.
„Invitații speciali ai Crăciunului Românesc sunt Daniel și Elena Popa din Iași, România. Profesori interpreți de muzică românească veche și bizantină, membri ai Grupului vocal Floralia al Universității de Arte George Enescu din Iași, ne vor încânta cu o serie de colinde vechi, tradiționale”.
„Vor cânta corul de copii al bisericii Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Tokyo, alături de Constantin Takasaki și de Fumiko Sakuraoka”.
„În cadrul evenimentului veți putea degusta și achiziționa dulciuri, vinuri și produse românești și vă veți bucura de multe alte surprize românești”, au transmis organizatorii.
Proiectul are un scop caritabil și anume, colectarea de fonduri pentru proiectele Parohiei românești din Japonia. Mai multe detalii despre aceste proiecte, aici.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 7, Ultimul acces: 2022-11-28 11:21:09