Locuri de munca in UE, publicate pe site-ul EURES - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Locuri de munca in UE, publicate pe site-ul EURES

[2007-01-12]
A aparut un nou site internet al Uniunii Europene, numir EURES, unde sunt publicate toate locurile vacante de munca din Spatiul Economic European, ne-a informat dna Daniela Andreescu, secretar de stat la Departamentul pentru Munca in Strainatate.

Reteaua EURES a fost creata in scopul facilitarii liberei circulatii a fortei de munca in UE si reprezinta o retea de cooperare intre Comisia Europeana, Serviciile publice de recrutare din statele membre, plus Norvegia, Liechtenstein, Islanda si Elvetia.

Astfel, prin intermediul internetului, se ofera asistenta pentru angajatori si pentru cei care doresc sa-si gaseasca un loc de munca in tarile membre UE. In statele care au impus Romaniei masuri tranzitorii, privind circulatia fortei de munca, accesul la locurile vacante se realizeaza in baza acordurilor bilaterale, pe care tara noastra le are incheiate si/sau in baza legislatiei pentru lucratorii romani.
Pentru cele zece state membre ale Uniunii Europene, care nu au impus restrictii, lucratorii romani pot sa aplice pentru aceste posturi, fara alte formalitati suplimentare, in aceleasi conditii ca si nativii.

Sursa: www.9am.ro


Contor Accesări: 1622, Ultimul acces: 2024-03-23 05:47:09