Pro Vita Iasi va avea reprezentant la Marsul pentru viata de la Paris - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pro Vita Iași va avea reprezentant la Marșul pentru viață de la Paris

[2019-01-19]
de Iulian Dumitrașcu

La Marche pour la vie Paris (Marșul pentru viață de la Paris), eveniment internațional pro viață ce reunește în capitala Franței mii de susținatori ai drepturilor copiilor nenăscuți, va avea loc anul acesta în 20 ianuarie 2019.
Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va fi reprezentat de referent Sorina Hîngănescu.
Departamentul Pro Vita a primit invitația din partea organizatorilor La Marche pour la Vie de a participa atât la evenimentul central, cât și la întâlnirile internaționale ale organizatorilor Marșului pentru Viață de pe întregul continent european.
„Este o mare oportunitate prezența noastră la acest mare eveniment internațional întrucât putem realiza conexiuni europene care să sprijine activitatea noastră pro viață la nivel local și regional”.
„De asemenea, ne ajută să câștigăm experiență prin care să îmbunătățim eforturile și eficiența proiectelor pentru salvarea copiilor de la avort și pentru convingerea mai multor oameni de a deveni misionari ai vieții”, a subliniat Sorina Hîngănescu.
La Marșul pentru viață de la Paris va participa și un grup tineri români din capitala Franței, format din tineri ai Asociației Nepsis.
În țara noastră, Marșul pentru Viață va avea loc în data de 23 martie 2019 în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 552, Ultimul acces: 2022-01-22 05:24:37