Navarro-Valls se intoarce la medicina - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Navarro-Valls se întoarce la medicină

[2007-01-17]
Joaquin Navarro-Valls, fostul director al Biroului de Presă al Vaticanului, a acceptat un nou post la o instituție de învățământ medical în afara Romei. Navarro-Valls, care a fost medic înainte să intre în jurnalism, va conduce un grup de consultanți afiliați Universității Biomedicale, aflată la periferia capitalei italiene.
Universitatea - care în curând se va muta într-un campus mai mare - este administrată de Opus Dei, prelatura din care Navarro-Valls face parte. El a fost numit de către Papa Ioan Paul al II-lea ca purtător de cuvânt al Vaticanului în decembrie 1984. A deținut această funcție timp de 22 de ani, dându-și demisia în timpul pontificatului Papei Benedict al XVI-lea, care i-a acceptat cererea în iulie 2005. Navarro-Valls are acum 70 de ani. El a fost nu doar purtător de cuvânt al Vaticanului ci și medicul personal al Papei, însoțindu-l în toate călătoriile sale.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 956, Ultimul acces: 2024-03-23 01:12:46