Atelier anuntat la Chisinau: Tinerii, evanghelizarea si retelele sociale - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Atelier anunțat la Chișinău: Tinerii, evanghelizarea și rețelele sociale

[2020-01-13]
„Tinerii, evanghelizarea și rețelele sociale” este titlul atelierului pastoral organizat de către Decanatul de Centru al Diecezei în luna februarie, la Centrul Fides din Chișinău, începând de vineri, 7 februarie, ora 16.00 și până duminică, 9 februarie, ora 10.30.

„Atelierele pastorale” sunt momente de formare destinate în special pentru laici, prin prezența unor experți care abordează problemele actuale și au ca obiectiv îmbunătățirea grijii pastorale parohiale, identificarea de noi forme de evanghelizare și, mai ales, așa cum s-a menționat deja, formarea laicilor și, de asemenea, formarea continuă a preoților. În acest caz, atelierul își propune să antreneze tinerii în utilizarea corectă a rețelelor de socializare, astfel încât să poată fi instrumente pentru comunicarea Evangheliei și transmiterea mesajului creștin.
Subiectele care vor fi abordate sunt următoarele: pericolele rețelelor sociale; tinerii și evanghelizarea – utilizarea corectă a rețelelor sociale; Evanghelia și comunicarea – cum să dialogăm cu cei de departe; Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, WhatsApp în parohie și în grupuri; un radio/tv în parohie, pentru a ajunge în casele tuturor credincioșilor. În plus, programul va include vizionarea unui film, precum și prezentarea noului site al Diecezei de Chișinău. Va fi un „atelier pastoral” captivant, coordonat de un expert venit din Italia, proiectul fiind realizat în colaborare cu Oficiul pentru Comunicații Sociale al Arhiepiscopiei de Lecce. Doritorii de a participa îl pot contacta pe pr. Mihai Balan la 068186643 sau mihaibalan_80@yahoo.it. Participarea este gratuită, iar înregistrările se vor face până la 31 ianuarie.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 968, Ultimul acces: 2024-03-28 06:45:29