Apel la rugaciune si actiune pentru sinistratii din Moldova - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Apel la rugăciune și acțiune pentru sinistrații din Moldova

[2005-07-14]
"În aceste momente de grea încercare pentru mulți frați ai noștri afectați de inundații, adresăm tuturor Centrelor Eparhiale și Protopopiatelor din Mitropolia Moldovei și Bucovinei solicitarea să unească rugăciunea cu acțiunea, pentru a veni în ajutorul sinistraților din Moldova, mai ales din județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Galați și Brăila", este mesajul IPS Daniel, Mitropolitul ortodox de la Iași. "Practic, în coordonare cu Centrele Eparhiale din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Protopopiatele vor organiza colecte de bani, de haine, de alimente și materiale de construcție".

"Aceste colecte vor fi trimise în localitățile sinistrate, indicate de Centrele Eparhiale din Mitropolie și din Eparhiile vecine care au nevoie de ajutor. Radio TRINITAS, prin corespondenții săi locali, va contribui zilnic la semnalarea nevoilor imediate ale sinistraților și la încurajarea colectelor în favoarea acestora. Situația grea prin care trecem acum ne îndeamnă să înmulțim rugăciunea noastră către Dumnezeu Făcătorul cerului și al pământului, și să sporim iubirea față de semenii noștri aflați în suferință, pentru a deveni, cu fapta ajutorării, mâini ale iubirii lui Cristos față de cei greu încercați. Bunul Dumnezeu să mângâie pe cei întristați și să binecuvânteze pe cei care îi ajută frățește."

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1691, Ultimul acces: 2024-03-26 04:35:57