Primul telefon Nokia "Made in Romania" - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Primul telefon Nokia "Made in Romania"

[2008-01-17]
Primul telefon mobil Nokia a fost produs acum doua zile la fabrica din comuna Jucu

Primul telefon mobil Nokia a fost produs acum doua zile la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, informeaza Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat, ieri, ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.

"Am auzit ca s-ar fi produs primul telefon mobil Nokia «made in Jucu», dar nu stiu ce model sau altceva. Sper sa mi-l vanda mie", a spus Nicoara. Potrivit acestuia, faptul ca s-a si produs primul telefon inseamna ca s-a intrat in faza finala, cea a demararii productiei la fabrica din judetul Cluj. Oficial, fabrica Nokia de la Jucu urmeaza sa fie inaugurata in prima decada a lunii februarie.

Reprezentantii Nokia au refuzat sa confirme sau sa infirme producerea primului telefon la Jucu. "Nokia nu comenteaza pe baza zvonurilor din piata. De fiecare data cand are ceva de anuntat, compania Nokia comunica prompt informatiile catre public si toate comunitatile interesate", declara Anna Simai - Senior Communications Manager, Nokia Europa de Sud-Est.

Nokia a reusit sa-i infurie pe nemti Șeful Guvernul landului german al Renaniei de Nord-Vest, unde Nokia va inchide o mare fabrica de telefoane, a acuzat grupul finlandez de faptul ca este "o pompa de subventii", informeaza AFP, citat de NewsIn.

Sursa: www.NewsReport.ro


Contor Accesări: 1660, Ultimul acces: 2024-04-12 05:01:06