Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Georgiei Ilia al II-lea a anuntat formarea unei fundatii crestine care lupta impotriva consumului de droguri - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Georgiei Ilia al II-lea a anuntat formarea unei fundatii crestine care lupta impotriva consumului de droguri

[2005-03-29]
In cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, 28 martie 2005 la Tbilisi, Sanctitatea Sa, Ilia al II-lea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Georgiei a anuntat formarea unei fundatii crestine care lupta impotriva consumului de droguri si a consecintelor nefaste a acestuia. In conferinta de presa ce a urmat evenimentului, patriarhul georgian a afirmat ca: "una dintre principalele probleme ale societatii moderne consista in dependenta unora dintre membrii ei de droguri. Biserica crestina georgiana intelege atat durere familiilor drogodep[endentilor cat si problemele cu care se confrunta drogodependentii insisi. De aceea vine in intampinarea acestei probleme sociale cu o astfel de intiativa menita sa ofere adapost spiritual si mangaiere tuturor celor afectati. Academicianul Shota Nadirashvili, director al Insttitutlui National de Psihologie dupa ce a afirmat necesitatea unei colaborari insistente dintre stat, biserica si institutiile abilitate, in vederea combaterii traficului si consumului de droguri a subliniat disponibilitatea institutiei pe care o conduce de a pune la dispozitia Bisericii toate resursele umane si materiale de care dispune. Afirmatii asemanatoare au fost emise si de alti participanti dintre care amintim pe Tamaz Gamkrelidze, Presedinta Academiei de Stiinte de la Tbilis, si pe Rusudan Lortkipanide, rectorul universitatii de stat din capitala gerogiana.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 8852, Ultimul acces: 2024-05-19 10:43:58