Slujire arhiereasca in biserica localitatii Campurelu din Protoieria Heresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujire arhierească în biserica localității Câmpurelu din Protoieria Herești

[2012-01-09]
În Duminica după Botezul Domnului, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alături de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Biserica „Sf. Cuv. Parascheva' și „Sf. Ier. Nicolae' din localitatea Câmpurelu, Protoieria Herești, informează episcopiagiurgiului.ro. Cu acest prilej, Preasfinția Sa a instalat în funcția de preot paroh pe părintele Barbu Virgil Constantin, ca urmare a transferului părintelui Adrian Dima la Parohia Dobreni. În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Ambrozie a explicat sensurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică în care a fost prezentat începutul propovăduirii Mântuitorului Hristos care își începe Evanghelia Împărăției lui Dumnezeu în lume, prin chemarea tuturor oamenilor la pocăință.
La final, a felicitat pe părintele Dima Adrian, fostul paroh, pentru activitatea deosebit de bogată desfășurată în cei doisprezece ani la această parohie. De asemenea, Preasfinția Sa a felicitat pe părintele Barbu Virgil Constantin pentru noua ascultare, îndemnând totodată credincioșii să-l sprijine pe noul paroh în activitatea pastoral-misionară pe care o va desfășura.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3785, Ultimul acces: 2022-08-08 01:26:59