Hramul Parohiei din Koblenz - Germania - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul Parohiei din Koblenz - Germania

[2012-01-09]
Parohia Ortodox㠄Botezul Domnului” din Koblenz - Germania și-a sărbătorit la 8 ianuarie 2012 hramul. Sfânta Liturghie Arhierească a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord. Înaltpreasfinția Sa a fost însoțit de părintele protopop Ștefan Anghel și de părintele secretar Dumitru Dura, după cum a precizat părintele iconom stavrofor Deac Mircea, parohul Bisericii „Botezul Domnului” din Koblenz - Germania.
Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele diacon Gheorghe Băbuț. Printre oaspeții parohiei s-a numărat și Excelența Sa, domnul Dr. Vlad Vasiliu, Consul General al Consulatului General al României de la Bonn. După Sfânta Liturghie, programul a continuat cu o agapă și un scurt recital de flaut și pianină susținut de copiii parohiei noastre. Parohia „Botezul Domnului ” de la Koblenz va împlini în luna martie 10 ani de existență.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 962, Ultimul acces: 2022-08-07 01:01:30