Lucrarile la Catedrala Mantuirii, la inceput de an - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Lucrările la Catedrala Mântuirii, la început de an

[2012-01-09]
Peste 150 de muncitori au revenit pe Dealul Arsenalului pentru a continua lucrările la viitoarea Catedrală patriarhală.
„Se lucrează la setizarea pe verticală a elementelor de îmbinare cu folia din tablă de plumb de 3 mm. De asemenea, se lucrează la zona de protecție cu polistiren extrudat unde au fost șpraițurile metalice și acestea pe cât ne-a permis proiectantul au fost date jos și acum se lucrează ca să venim din urmă și cu aceste zone. Putem spune că întreaga activitate în șantier revine ușor ușor la normal”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Gabriel Năstase, responsabil execuție.
În această perioadă se lucrează și la hidroizolația din plumb.
„Hidroizolația cu plumb se va termina cât de curând. Mai avem de achiziționat un transport din Germania și sperăm ca în maxim zece zile să fim gata cu protecția cu plumb atât pe orizontală cât și pe verticală”, a mai explicat Ing. Gabriel Năstase.
Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 6182, Ultimul acces: 2022-08-08 18:02:24