Apostolatul familiilor in parohia Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Zalau - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Apostolatul familiilor în parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Zalău

[2012-01-17]
Duminică, 15 ianuarie 2012, în parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Zalău, au început catehezele lunare pe tema familiei. La Sfânta Liturghie a fost invitat pr. Mihai Tegzeș, care a și expus prima cateheză, cu tema "Diferențele dintre soți; oportunitate sau motiv de dezbinare?" La Sfânta Liturghie au mai fost prezenți: pr. Simion Mărieș, pr. Vasile Aciu și pr. Daniel Bertean și un număr mare de credincioși.
Tot în acest moment au fost prezentate și două cărți: "Apocalipsa, o fântână sigilată" de Silvio Barbaglia și "Puterea Sărbătorilor. Meditații pentru suflet la Evangheliile și sărbătorile de peste an" de pr. Mihai Tegzeș. "Dorim ca în a III-a duminică din fiecare lună, la sfârșitul Sfintei Liturghii, în prezența tuturor credincioșilor, să facem câte o cateheză pe tema familiei, deoarece familia este 'celula de baza a societății', după cum o definește și Conciliul Vatican II, iar drumul către mântuire a persoanelor este ușurat atunci când trăiesc în familii ce se hrănesc din principiile evanghelice", afirmă pr. Daniel Bertean în relatarea de pe EGCO.ro.
(Sursa: EGCO.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1091, Ultimul acces: 2022-08-16 04:53:59