Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor

[2012-01-18]
Prima zi din Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor a avut loc la Catedrala romano-catolică 'Sfântul Iosif' din București. Biserica Ortodoxă Română a fost reprezentată de Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal și de părintele Costin Spiridon, Consilier patriarhal, informează TRINITAS TV
Anul acesta pasajul scripturistic ales ca temă de meditație a Săptămânii de Rugăciune este: „Nu toți vom muri, dar toți ne vom schimba” (I Corinteni 15, 51).
Cuvântul de învățătură a fost rostit de Arhiepiscopul Bisericii Armene din România.
Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor este celebrată în fiecare an în perioada 18-25 ianuarie și este o inițiativă promovată de Consiliul Mondial al Bisericilor și Consiliul Pontifical pentru Unitatea Creștinilor.
În a doua zi, la Biserica greco-catolică din București, cuvântul de învățătură va fi ținut de reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române, Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1063, Ultimul acces: 2022-08-16 23:16:42