ajutor pentru Andrei Burlica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

ajutor pentru Andrei Burlica

[2012-02-01]
Un copil are nevoie de noi toti sa demonstram ca suntem oameni cu suflet. Are 19 ani si intr-o clipa viata i s-a schimbat definitiv si cu mult prea devreme. Pe 5 decembrie 2011, destinul l-a pus fata in fata cu o boala in fata careia, cei apropiati, nu am stiut cum sa reactionam: aplazie medulara autoimuna, forma severa. Aceasta boala e caracterizata printr-o rarefiere a maduvei osoase, manifestata prin diminuarea numarului de globule rosii, de globule albe si de plachete. Momentan acest copil depinde bunavointa
unor persoane care nici nu vor sti vreodata cat bine au facut donand sange in Iasi, Ploiesti, Bucuresti. Se numeste Andrei Burlica, iar anul trecut a absolvit cu mandrie Colegiul Costache Negruzzi din Iasi. Ca orice tanar aflat la inceput de drum cu propriile puteri, Andrei a visat de devina student.
A fost admis la Facultatea de Informatica din cadrul Uaic Iasi. A sperat ca viata sa ii ofere bucuriile specifice varstei, ca oricare dintre noi. Ca noi toti, Andrei l-a asteptat si el pe Mos Craciun. Ar fi vrut sa fie acasa, in camera lui, sa isi mangaie pisoiul si sa le cante bunicilor la chitara.
Dar nu a putut decat sa isi doreasca sa ii aduca Mosul o punga de sange... de la Ploiesti. Durerile si chinul prin care trece acest copil sunt greu de descris in cateva randuri. Un transplant de celule stem, in Israel, i-ar putea reda viata normala la care toti avem dreptul. Parintii sunt profesori, incat fara sprijinul nostru nu se vor putea angaja la cheltuieli enorme.
Apelez la umanitatea din sufletul fiecaruia dintre dumneavoastra. Pentru noi, sa ne lipsim de cativa banuti, nu inseamna foarte mult. Pentru acest copil inseamna viata. Haideti sa dam o mana de ajutor, sa-i oferim o sansa la tratament, sa il putem vedea la fel de vesel ca pana acum, preocupat de problemele specifice varstei si vietii de student, sa il auzim cum canta la chitara.
Daca doriti sa o faceti va ofer numarul de cont, RO91BRDE240SV35564162400- cont curent in lei, deschis la BRD pe numele BURLICA ELICA LACRAMIOARA.

Orice detalii, inclusiv documente medicale va pot oferi cu mare drag.
Ionela Sîrghi

0 7 4 1 - 3 8 3 5 1 2

iomur@yahoo.com

(web) www.sfc-net.ro

(mail) office@sfc-net.ro

www.sfc-net.ro

Sursa: www.sfc-net.ro


Contor Accesări: 2181, Ultimul acces: 2022-08-08 08:25:34