Filmul crestin "Courageous" e cel mai bine vandut DVD din SUA - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Filmul creștin "Courageous" e cel mai bine vândut DVD din SUA

[2012-02-01]
DVD-ul filmului creștin "Courageous" a înregistrat cele mai mari vânzări (după numărul de bucăți) în prima săptămână de la lansare, la nivelul Statelor Unite, potrivit unui raport emis de Nielsen VideoScan. Filmul, care este o dramă creștină și a fost produs de aceeași casă de filme ca și "Fireproof", se poate lăuda că la 22 ianuarie a reușit să întreacă vânzările dramei politice "The Ides of March", regizate de George Clooney, aflăm de pe SemneleTimpului.ro. Ca nivel al încasărilor, retailerii creștini nu se așteaptă la cifre extraordinare. "Mă așteptam la mai multă frenezie inițială," a declarat David Rooker, de la librăria creștină texană The Scroll. "Indiferent cât vom mai vinde, nu cred că vom face mulți bani din aceasta." Filmul spune povestea a patru polițiști care se luptă să își păstreze credința după ce unul dintre ei este profund afectat de o tragedie.
În 2003, frații Alex și Stephen Kendrick, ambii membri în echipa pastorală a Bisericii Baptiste Sherwood, au reaprins o pasiune a copilăriei și au făcut un film pentru comunitatea locală. În 9 luni de zile, cu voluntari, echipamente donate și un buget de 20.000 de dolari au produs "Flywheel" - povestea unui agent de vânzări de mașini care își schimbă viața după ce îl găsește pe Dumnezeu. Filmul a câștigat câteva premii independente și a adus încasări aproape dublu decât investițiile. Experiența a fost de ajuns ca "să-și ia inima în dinți", mărturisește Stephen Kendrick. "Am văzut destule filme creștine slabe, proaste, jenante. Am știut că, având un buget mai mare și un echipament mai bun, putem face lucruri mai bune decât atât."
A urmat povestea antrenorului și a echipei de fotbal american din "Facing the Giants". Cu un buget de 100.000 de dolari și lansat în 2006, filmul a avut încasări de peste 10 milioane. Doi ani mai târziu a venit ambițiosul "Fireproof", povestea regăsirii echilibrului într-o familie aflată în pragul divorțului. Bugetul de 500.000 de dolari a asigurat producția unui film cu încasări de peste 33 de milioane de dolari. "Courageous" este cel de-al patrulea film și are un buget de 1 milion de dolari. Subiectul noului film este provocarea taților de a face pasul și a-și pune familiile pe primul loc. "Vrem să-L vedem pe Dumnezeu cum zguduie cultura în care ne aflăm prin bărbați care iau o poziție." Filmul abordează teme precum pierderea cuiva drag, implicarea în lumea interlopă, consecințele călcării legii.
(Sursa: vedeți aici)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 888, Ultimul acces: 2022-08-18 09:16:05