Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Bucurestilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Bucureștilor

[2012-01-31]
Membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor se vor întruni în ședința anuală de lucru pe 4 februarie. Ședința va avea loc în Reședința patriarhală sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.
În cadrul întrunirii vor fi analizate proiectele de activitate pentru anul trecut și discutate prioritățile pentru anul viitor, potrivit părintelui Ionuț Badea purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Bucureștilor.
„Pe ordinea de zi ca în fiecare an are loc analizarea raportului sinteză al Administrației Eparhiale cu privire la activitatea desfășurată în anul 2011, analizarea bilanțului Arhiepiscopiei Bucureștilor și aprobarea bugetului pe anul 2012. Conform statutului pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române Adunarea Eparhială are 30 de membri, dintre care o treime clerici, două treimi mireni, anul acesta fiind al doilea an de mandat pentru membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureștilor”, a declarat pentru Radio TRINITAS Pr. Ionuț Badea, secretar eparhial și coordonator al Arhiepiscopiei Bucureștilor.
Conform articolelor 90 și 91 din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, Adunarea Eparhială este organismul deliberativ pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice și patrimoniale ale Eparhiei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 852, Ultimul acces: 2022-08-17 10:21:14