Cronica Ideilor va ureaza “La multi ani, 2013!” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cronica Ideilor va ureaza “La multi ani, 2013!”

[2013-01-04]
Motto: “Decat o viata intreaga cioara mai bine o vara vultur”- Arh. Gheorghe Petrescu
Autori: Arhitect Gheorghe si Stanuta Petrescu, CUA University, Washington, DC, USA.
A trecut un an bun si binecuvantat. Mai presus de toate, noi Americanii avem un presedinte reales dupa legile electoratului SUA. O fi bine sau rau cu Mr. Barack Obama, om trai si om vedea. Daca cu el vom incheia pribegia noastra pe acest pamant, o vom vedea cu ochii nostri de oameni ai batranei planete, Pamant. Ca unii dintre noi avem opinii diferite despre noul ales al Casei Albe, e povestea fiecaruia dintre noi, ca de altfel si optiunea cu care am votat, unii dintre noi, fie pentru el, Barack Obama, ca Democrat fie pentru Mitt Romney, ca Republican. Majoritatea a dat castig de cauza, lui Barack Obama, reales pentru inca patru ani, la Casa Alba din, Washington, DC, SUA. Am vrut sa specific acest lucru deoarece, alegerile pentru presedintele Statelor Unite, au fost urmarite de toata mass-media planetei pamant. Puterea Americii si a noului mandat de patru ani, pentru presedintele Barack Obama, este o greutate in plus, fata de cei patru ani ce au trecut ca vantul, din primul mandat al domniei sale. SUA, are un rol important in destinele celor cinci continente. Puterea ei: politica, armata, sociala, comerciala, sistemul ei de influenta, democratia tipic Americana, etc., este puternica si plina de semnificatii profetice. Dumnezeu este in control, si nu va lasa uneltirile raului de toate nuantele si culorile posibile, sa danseze pe, gandurile si, in trupurile celor peste sase miliarde oameni, ai batranului Pamant. Satana, este un inger decazut si nu poate supune vointa omului. Numai omul este singurul care-si allege, fie raiul fie iadul.
Ce trebuie sa facem noi ca fiinte vii ce asteapta pe Isus? Sa ne pastram credinta in El ca Creator al Universului, sa pastram Legea celor 10 porunci, si Sabatul sa fie odihna noastra spirituala. Apoi, sa parasim depravata civilizatie moderna la nivel de conceptie si, obiceiurile ei rele. Nu spun ca unii care zic: Sa iesim din orasele mari, ca asa zice profeteasa noastra, EGW. Dumnezeu te poate scoate si din foc, numai sa fii credincios in toate poruncile lui. Lot a trait in conditii periculoase de viata si Dumnezeu l-a scos cu mana tare. Tanarul Iosif a trait in cea mai inalta civilizatie din Orient, dar, a ramas credincios. Daniel, a fost mare in staff-ul major al Babilonului de alta data, si a ramas credincios. Pavel, cel mai invatat dintre apostoli, a infruntat puterea romana, iar concluzia, a fost ca, Pavel a fost nevinovat. Astazi, trebuie sa ai, de la Isus, curaj, tenacitate si spirit de observatie, un limbaj coerent si profesionist, intr-un domeniu sau altul, o presenta plina de tenacitate in luarea deciziilor, de moment si de, ansamblu. Cel din Ceruri are nevoie de oameni capabili care sa conduca destinele planetei. Din pacate noi adventistii de ziua a saptea, avem rezerve in acest domeniu, si, rau facem. Si acolo in spatele usilor capitonate, Isus are nevoie de noi, sa ducem si acolo, Evanghelia Sa, cea curata si dreapta. Fie ca anul care vine, sa aduca Isus, minte si multa istetime in alegerea marilor decizii, ce ne stau in fata, spre a alege, calea cea buna in veci, AMIN!

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 1512, Ultimul acces: 2024-03-26 01:58:39