Eveniment cultural la Tulcea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Eveniment cultural la Tulcea

[2013-01-17]
La Casa Avramide din Tulcea a avut loc astăzi 17 ianuarie a.c., în prezența autorităților centrale și locale și a domnului Andrei Marga inaugurarea sediului Institutului Cultural Român – filiala Dobrogea, informează episcopiatulcii.ro.
Este a doua filială a Institutului Cultural Român deschisă în țară și care va avea rolul de a implementa resurse culturale și sociale în vederea sustensibilității valorilor spiritual – culturale ale teritoriului dobrogean care este județul Tulcea.
În cuvântul de binecuvântare adresat, P.S. Sa Visarion Episcopul Tulcii a reliefat legătura strânsă dintre cult și cultură aratând că și din punct de vedere bisericesc județul Tulcea deține un bogat patrimoniu care poate fi valorificat mai bine prin activitatea Institului Cultural Român.
Cu acest prilej P.S. Sa a oferit noului director al Insitutului Cultural Român Tulcea o icoană cu Sfinții Împărați Constantin și Elena, specificând importanța lor pentru făurirea unei Europe unite prin cultură și spiritualitate creștină.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1013, Ultimul acces: 2022-08-09 05:12:19