Actiune pastoral-filantropica la Spitalul Judetean Valcea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Acțiune pastoral-filantropică la Spitalul Județean Vâlcea

[2013-02-26]
Parohia Călimănești I a organizat în Duminica Vameșului și a Fariseului, la 24 februarie 2013, o vizită pastoral-filantropică la Spitalul Județean Vâlcea din municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit arhiram.ro. La inițiativa preotului paroh Emanoil Nețu, cu sprijinul doamnelor din Comitetul Parohial și sub coordonarea preotului Ilie Ceapă, s-a organizat o colectă constând în alimente, iconițe și cărți de rugăciune.
„După săvârșirea Sfintei Liturghii din duminica aceasta a fost efectuată o vizită pastoral-filantropică la Spitalul Județean de Urgență unde s-a citit o rugăciune de tămăduire și binecuvântare, după care au fost împărțite pacienților daruri și cei suferinzi au fost mângâiați prin cuvinte de alinare și îmbărbătare.”, a spus Pr. Ilie Ceapă, preot slujitor la Parohia Călimănești I.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 822, Ultimul acces: 2023-09-28 07:15:09