Slujba arhiereasca in Parohia Marin din Simleu Silvaniei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujbă arhierească în Parohia Marin din Șimleu Silvaniei

[2013-02-26]
Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil“ din Parohia Marin, Protopopiatul Șimleu Silvaniei, a îmbrăcat straie de sărbătoare, Sfânta Liturghie fiind săvârșită de Preasfințitul Petroniu, Episcopul Sălajului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, între care pr. Ioan Ardelean, consilierul administrativ al episcopiei, care a fost paroh la Marin, pr. Dan Haiduc, protopopul Șimleului, pr. paroh Petru-Lucian Ardelean, pr. Sorin Șandor și pr. Flavius Lazar, cei din urmă fiind fii ai satului, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania. Un număr impresionant de credincioși au fost prezenți în biserica monumentală ca dimensiune, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare.
În Parohia Marin, în parteneriat cu Primăria comunei Crasna, s-a deschis un centru de zi unde 30 de copii, după încheierea orelor de curs, servesc gratuit masa, iar apoi asistați de un cadru didactic își pregătesc temele pentru a doua zi. Timpul rămas îl dedică activităților de recreere, centrul fiind dotat cu calculatoare și cărți, iar înainte de a pleca acasă, copiii mai primesc o masă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 749, Ultimul acces: 2023-09-25 14:36:39