Agendele si calendarele pe 2014 pentru Android - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Agendele și calendarele pe 2014 pentru Android

[2014-01-07]
Începând de anul trecut, Catholica.ro, în parteneriat cu Editurile Presa Bună și Viața Creștină, oferă agendele și calendarele liturgice pentru telefoanele și tabletele cu Android. La început de an aplicațiile, patru la număr, gratuite toate, au fost actualizate pentru 2014 în baza informațiilor primite de la editurile amintite.
Aplicațiile tip calendar permit celor ce și le instalează să aibă mereu la îndemână ceea ce popular este numit "calendarul de perete". Astfel, cine dorește să știe dacă astăzi e zi de sărbătoare, când cade Paștele, dacă e zi de post sau ce sfinți sunt sărbătoriți, poate afla rapid din aplicația care din prima pagină așteaptă cu 12 butoane pentru cele 12 luni. Aplicațiile agendă oferă în plus față de calendar lecturile liturgice ale zilei. Astfel, credincioșii care nu pot ajunge zilnic la Liturghie pot cel puțin să citească lecturile.
Pentru cei care nu folosesc telefoane sau tablete cu sisteme Android, o soluție online este să viziteze adresa Mobile.Catholica.ro. Aplicațiile pentru Android se găsesc în Google Play căutând "Calendar romano-catolic", "Agenda romano-catolică", și similar pentru aplicațiile greco-catolice. Sau de pe pagina de developer Catholica.ro.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1075, Ultimul acces: 2023-09-28 10:37:27