Pachete promotionale ale editurilor Patriarhiei Romane - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pachete promoționale ale editurilor Patriarhiei Române

[2014-01-13]
Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă al Bisericii Ortodoxe Române a lansat pentru cititori un proiect prin care sunt comercializate pachete de cărți grupate tematic la prețuri promoționale. Ultima serie, sub titlul „Mărgăritare duhovnicești patristice”, cuprinde un număr de zece volume cu scrieri ale Sfinților Maxim Mărturisitorul, Marcu Ascetul, Ioan Gură de Aur și Vasile cel Mare.
„Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la Tipografia Cărților Bisericești a fost lansat pachetul promoțional Mărgăritare duhovnicești patristice. Pachetul cuprinde 10 titluri, scrieri ale Sfinților Părinți”, după cum a precizat Radu Iustin Nădejde, directorul Departamentului Vânzări al Tipografiei Cărților Bisericești.
Ofertele se adresează atât cunoscătorilor, cât și credincioșilor, care nu au studii teologice.
„Scopul acestui pachet promoțional este de a veni în întâmpinarea clericilor, teologilor și credincioșilor care doresc să aprofundeze cunoștințele patristice și să își îmbogățească atât sufletește cât și duhovnicește trăirea lor”, a mai spus pentru TRINITAS TV Radu Iustin Nădejde, directorul Departamentului Vânzări al Tipografiei Cărților Bisericești.
Următorul pachet promoțional va fi dedicat unor volume din opera Părintelui Dumitru Stăniloae.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1263, Ultimul acces: 2024-03-28 09:40:12