Gandurile romanilor de pretutindeni sa fie indreptate catre Hristos: Mitropolitul Iosif de Ziua Nationala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Gândurile românilor de pretutindeni să fie îndreptate către Hristos: Mitropolitul Iosif de Ziua Națională

[2021-12-02]
de Iulian Dumitrașcu

De Ziua Națională a României, Mitropolitul Iosif a transmis un mesaj pentru românii de pretutindeni.
„Ziua Națională a României, 1 Decembrie, reprezintă un bun prilej pentru românii care trăiesc temporar sau definitiv în afara granițelor țării de a-și aduce aminte de rădăcinile lor”.
„Conștiința că aparținem și ne luptăm pentru apartenența și moștenirea Împărăției lui Dumnezeu este cea fundamentală pentru creștini. În același timp, bucuriile neamului, poporului din care facem parte, ne țin cu picioarele pe pământ și cu inima în ceruri”.
„De aceea, ne rugăm, ca bunul Dumnezeu să ne ajute în a spori în dreapta credință, în dragostea cea către El și către aproapele și întru toate faptele cele bune, și a dobândi ale Sale binefaceri împreună cu toți credincioșii Săi”, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale i-a îndemnat pe români să-I mulțumească pentru toate Domnului Iisus Hristos.
„Fie ca ziua națională a României să fie un prilej de comuniune între români indiferent de locul unde trăiesc, dar și între români și popoarele Europei în mijlocul cărora trăim și care ne primesc în mijlocul lor ca pe unii ai lor”.
„Gândurile și simțămintele noastre, ale românilor de pretutindeni, să fie îndreptate către Mântuitorul Hristos spre a-I mulțumi pentru toate cele știute și neștiute și a-I cere darul unității spre folosul mântuirii noastre”, și-a încheiat mesajul Mitropolitul Iosif.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 760, Ultimul acces: 2022-05-27 14:07:11