Manastirile din Romania, printre locurile de vizitat recomandate de Printul Charles - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mănăstirile din România, printre locurile de vizitat recomandate de Prințul Charles

[2020-08-05]
de Iulian Dumitrașcu

Prințul Charles, un promotor al României în lume, promovează mănăstirile între locurile de vizitat în țara noastră în cel mai nou material realizat de Wild Carpathia.
„România este o țară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare și mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele și mănăstirile Bucovinei, Moldovei și Maramureșului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecțiile neprețuite din muzeele Bucureștiului sau frumusețea sălbatică a defileului Porțile de Fier, castelele, munții și satele săsești ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului și Crișanei”, a spus el.
În materialul video, Prințul de Wales amintește de perioada dificilă și istorică pe care o traversăm și îi încurajează pe români să-și petreacă vacanțele în țară.
„Anul acesta trăim cu toții momente de profundă schimbare, în care viețile noastre au fost bulversate de prima pandemie majoră din istoria contemporană”.
„Acum e momentul ideal să ne redescoperim rădăcinile și să refacem legătura cu moștenirea noastră. Sunt convins că românii care vor face astfel vor găsi nenumărate motive să se bucure și să fie mândri de țara lor”, a afirmat Prințul Charles.
Anul acesta, Prințul Charles nu a călătorit în România din cauza epidemiei cu noul coronavirus, manifestându-și regretul pentru acest lucru.
Dar el a reamintit că România ocupă un „loc deosebit” în inima sa și a reiterat angajamentul de a pleda pentru „importanța protejării și celebrării comorilor unice ale României”.
„Îi încurajez, deci, pe toți românii să descopere bogățiile de necrezut care se află între granițele admirabilei voastre țări, iar atunci când voi putea să călătoresc din nou în România va fi pentru mine o ocazie deosebită pe care o voi prețui”.
„Să ne vedem cu bine!”, și-a încheiat mesajul Prințul de Wales.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 426, Ultimul acces: 2024-04-13 12:55:54