Pro Vita Iasi investeste in educatie. 10 tineri vor fi sustinuti la studii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pro Vita Iași investește în educație. 10 tineri vor fi susținuți la studii

[2020-07-01]
de Sorin Ionițe

Pro Vita Iași a dus la bun sfârșit campania de strângere de fonduri pentru susținerea la studii a unui număr de 10 tineri din familii numeroase, înscrise în Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sfântul Stelian”.
Prin sprijinul a 30 de donatori, au fost colectați 20.000 de lei, necesarul pentru 10 burse lunare de 200 de lei lunar, în anul școlar/universitar 2020-2021.
Sorina Topliceanu, referent al Departamentului Pro Vita, a transmis mulțumiri donatorilor și susținătorilor.
„E o mare bucurie pentru noi să vedem că mulți oameni consideră că este important să investim în educație și să sprijinim familiile cu mulți copii”, a declarat pentru Basilica.ro Sorina Topliceanu.
„Mulțumim celor care au distribuit postările de pe rețelele de socializare și celor din media care au făcut cunoscut proiectul nostru: Radio Trinitas, Doxologia știri, Ziarul Lumina, Știri pentru Viață și Agenția de știri Basilica. Sperăm ca ajutorul primit prin aceste burse să fie un început bun pentru viitori oameni din societate: medici, profesori, ingineri etc.”, a transmis referentul Pro Vita.
Mulțumiri au transmis și cei 10 tineri, într-un clip video:
Cei 10 elevi susținuți prin Departamentul Pro Vita se adaugă altor 20 de tineri înscriși deja în programul de burse al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
Mai multe detalii despre acest proiect sau despre activitatea Departamentului Pro Vita puteți găsi pe pagina de Facebook Pro Vita Iași.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 396, Ultimul acces: 2024-03-29 02:27:04