Episcopul Antonie a oferit daruri profesorilor pensionari de la Universitatea din Balti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopul Antonie a oferit daruri profesorilor pensionari de la Universitatea din Bălți

[2021-01-14]
de Iulian Dumitrașcu

Episcopul Antonie a oferit miercuri daruri profesorilor pensionari de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.
Fostele cadre didactice au primit 10 cutii cu produse alimentare oferite de Asociația Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova.
Darurile AIR au ajuns la Bălți prin Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei și Societatea Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți.
Episcopul de Bălți a explicat că gestul este unul de recunoștință pentru activitatea întreprinsă în cariera lor de foștii profesori.
„În acest fel am dorit să spunem și noi mulțumesc tuturor profesorilor pentru jertfa lor de a fi la catedră și de a transmite lumină tinerei generații”, a afirmat Preasfinția Sa.
În anul școlar 2020-2021, Episcopia de Bălți susține performanța la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți prin patru burse „Mitropolit Visarion Puiu” în valoare de 850 lei moldovenești.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 32, Ultimul acces: 2021-02-26 00:32:34